Ben jij spiritueel ontwaakt

Ben jij spiritueel ontwaakt?Ben jij spiritueel ontwaakt. Weet je dat niemand de dans ontspringt? Dat iedereen er echt op een gegeven moment aan moet geloven. Spiritueel te ontwaken. Nou op een enkele na dan, die zullen zo sceptisch in het leven staan. Dat voor hun spiritualiteit iets is waar ze echt nooit mee aan de slag zullen gaan.

Niemand ontkomt aan spiritueel ontwaken

Waarom ontkomt niemand er aan? Omdat spiritualiteit niets meer en niets minder is, dan persoonlijk groeien. Dit doen we de hele dag door, zonder er erg in te hebben. We gaan het pas zien, voelen en echt ervaren na een hele heftige gebeurtenis.

Niet dat we dan ineens gaan kaarten lezen, als tarot of Engelenkaarten. Dat we ergens in gaan geloven, mantra’s gaan verkondigen. Alles willen weten wat er tussen hemel en aarde is. Voorspellingen voor de toekomst doen.

Dat is vaak wat sceptici invullen bij spiritualiteit. Dat zijn hulpmiddelen waar een medium, een paragnost, een helderziende of helderwetende gebruik van kan maken. Als een tool om iets te kunnen zien.

Spiritualiteit is wijsheid tot je nemen

Echte spiritualiteit staat voor wijsheid tot je nemen. Inzien dat niet alleen jij waarheid spreekt. Dat niet alleen jouw wil wet is. Jouw manier van leven niet de enige juiste is. Leren wat het woord liefde voor betekenis heeft.

Maar ook, hoe je op een fijne manier met anderen om kunt gaan. Ontwikkelen van wederzijds begrip, empathie. Leren te communiceren en uiten van je gevoelens. Dit alles valt onder spiritualiteit en is eigenlijk alles wat valt onder, wijsheid tot je nemen.

Kennis is praktisch spiritualiteit is wijsheid

Kennis is praktisch, wijsheid is daarentegen een hele andere tak van sport. En de wijsheid komt met de jaren. Alhoewel wij van TopParagnosten.be eigenlijk vinden, dat wijsheid al in de kindertijd zou meegegeven moeten worden. Het is namelijk zo ongelooflijk veel fijner als je al wijsheid hebt, voordat je het volwassen leven instapt. Weet je overigens dat we met de wijsheid die we nodig hebben, het aardse leven te leven, in ons worden geboren.

Dat merken we vaak, tijdens de gesprekken met cliënten die contact opnemen met een medium of paragnost van TopParagnosten.be. Ze bellen niet zomaar, ze zijn ergens snoeihard op vastgelopen. De wijsheid ontbreekt dan om zichzelf weer vlot te trekken.

Je leven vlottrekken door spiritualiteit tot je te nemen

Daar zijn spirituele hulpverleners juist heel goed in. Anderen spiritueel te laten ontwaken en ja dat gebeurt vaak nadat iemand je in de steek heeft gelaten. Op een hele onaardige manier. Dan begrijpen we het leven en onszelf niet meer.

Dat is ook het moment van spiritueel ontwaken. Hoe weet je of je dat bent? Kun je zien dat je eigen overtuigingen niet altijd de juiste zijn? Je gaat je minder hechten aan materiële zaken. Maar ook op een andere manier hechten aan mensen. Je blijft dichter bij jezelf en in balans.

Hoe weet je dat je aan het wakker worden bent

Je weet wat je eigen prioriteiten zijn, je leven is niet meer doelloos. In contact met anderen, maak je je minder druk of je het juiste wel doet. Ook communiceer je makkelijker, je maakt je niet druk meer of je wel het juiste zegt en of datgene wat je zegt, echt wel iets toevoegt. Ben jij spiritueel ontwaakt?

Je bent aardiger geworden naar jezelf en om die reden vriendelijker naar anderen. Je voelt je nog af en toe angstig, maar laat je er niet meer door leiden. Of je nu alleen bent of in gezelschap, jij bent wie je bent en het alleen zijn, zie je niets meer als iets vreselijks. Je begint liefde steeds meer te zien als iets wat je voor jezelf mag zien, waardoor je ander ook steeds beter leert te begrijpen. Je kunt beter je emoties onder woorden brengen, maar ook dat ze jou niet meer leiden.

Ervaar je bij jezelf hier tekenen van, ben jij spiritueel aan het ontwaken. Zie je dat het persoonlijke groei is en het tot je nemen van wijsheid! Ben jij spiritueel ontwaakt?