E-consult

E-consult Topparagnosten België

E-consult. Bellen, chatten is fijn met een spiritueel consulent. Maar wat als je daar geen tijd voor hebt. Of dat je zegt, mij te confronterend. Ik stel liever mijn vragen via email.

Hoe vraag je een E-consult aan
  1. Maak een account aan bij dit icoon Klant account Topparagnosten België. Dit heb je nodig om voor € 25,- credits aan te schaffen
  2. In je account kun je nu de credits Bancontact/Mister Cash aanschaffen voor een Emailconsult
  3. Kies een van de consulenten uit die aangeven E-consulten te beantwoorden
  4. Stel je vragen, graag zo duidelijk mogelijk
  5. Geef ook namen en geboorte data mee
  6. Stuur indien je dat wilt, gratis foto’s mee
  7. Verzend je vragen
Het aanvragen van een Email consult heeft voordelen

Er zijn voordelen aan het stellen van vragen via email. De consulent die jij wilt raadplegen hoeft hiervoor niet online te zijn. Zo bepaal jij volledig zelf het moment wanneer je de email opstelt en verstuurt naar Topparagnosten België. Je krijgt zeer uitgebreid antwoord op je vragen. Maar ook geven de mediums en paragnosten inzichten mee in hun beantwoording. Want je vragen beantwoordt, is fijn. Maar wat nog veel fijner is, dat je met de meegegeven inzichten, zelf aan de slag kunt. Waardoor je je eigen toekomst op een veel fijnere manier vorm kunt geven. Je kunt de beantwoording net zo vaak lezen, als jij daar de behoefte toe voelt.

Nog wat spelregels bij E-consults

Formuleer je vragen duidelijk. Stel er niet te veel. Houdt het bij maximaal 2/3 vragen. Vergeet niet namen en leeftijden te noemen. Een spiritueel consulent krijgt energie door en heeft deze gegevens daarvoor nodig. Weet ook dat de beantwoording tijd vraagt. Om die reden duurt het ongeveer 2 dagen, voordat jij de antwoorden en inzichten vindt in je account van Topparagnosten België. Want je vindt het beantwoorde E-consult terug in je account.

Mocht de door jouw gekozen spiritueel hulpverlener niet aanwezig zijn. Dan zet de lijnhouder jouw emailconsult door naar een consulent die dezelfde expertises heeft. Zo weet jij, ik krijg altijd de antwoorden in mijn account van Topparagnosten België te zien.

Voor de prijs € 25,- hoef je het niet te laten! Start dus vandaag nog een E-consult bij Top Paragnosten België. 


Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.