Durf te kiezen voor jezelf

top paragnostenDurf te kiezen voor jezelf. Pas een paar jaar een relatie en nu al bijna opgebrand? Je was zo blij een relatie te hebben en kijk waar je nu staat met jezelf.

Opgebrand na een paar jaar

Het kan zijn dat je pas een paar jaar verbonden bent aan je partner. Waarbij als je heel eerlijk bent en je kijkt eens goed naar jezelf. Dat je een vrouw ziet waarvan het vuurtje nog maar op een heel laag pitje brandt. Je ziet een ander beeld van jezelf dan een paar jaar geleden, voordat je met je partner in zee ging. Wat is er gebeurt en waar ben jij gebleven. Dat vrolijke, enthousiaste, goed uitziende mens.

Jouw vuurtje is volledig gedoofd

Hopelijk heb je het zelf nu ook in de gaten, dat er iets goed mis is. Dat je wellicht vergeten bent, te durven kiezen voor jezelf. Je bent onbewust jezelf volledig gaan wegcijferen in een liefdesrelatie. Jij zult daar echt zelf niet blij van worden. Want je sleept je voort, en hopelijk heb je door dat je jezelf in de steek aan het laten bent.

Van de liefde in de relatie is weinig over

Niet alleen jij mist jezelf, jouw partner ook. Want er staat nu een vrouw zonder een innerlijk vuur. En als jouw vuur is gedoofd, voel je dat. Door vermoeid te zijn, niet meer vooruit te branden. Maar ook nergens geen zin meer in te hebben en misschien elke dag jezelf niet veel meer te gunnen.

Hoe is het zover gekomen

Een liefdesrelatie zou energie moeten geven, een warm innerlijk vuur van binnen, bij beide partners. Ze delen immers iets magisch samen, liefde. Wat maakt dat je dit is overkomen.  Zijn er echt geen andere mogelijkheden, zodat je in harmonie met jezelf en je partner kunt leven. Zodat ook jouw vuurtje blijft branden? Ben je wellicht in een pleasestand gaan staan. Omdat je wilt ‘pleasen’ en hem centraal wilt blijven stellen ten koste van jezelf. Geeft het medium van Topparagnosten aan.

Durf te kiezen voor jezelf Topparagnosten.be

Durf te kiezen voor jezelf

Nu komt het, diegene die dit veroorzaakt heeft, ben jijzelf. Niet je partner. Want Sta eens stil om aan te geven hoe je jezelf ervaart op dit moment. Om bijvoorbeeld eens te kijken in hoeverre jij in je eigen kracht staat. Waarbij de kracht de liefde is. Leef je voor en vanuit de liefde voor jezelf, vraagt het medium van Topparagnosten tijdens de reading.

Tijd voor verandering

Een goede relatie geeft energie. Maar waar begint een goede relatie? Bij onszelf. We zijn zelf verantwoordelijk ons eigen vuur hoog te houden. Je kan alleen geven als je ook aan jezelf geeft. Geven is prima. Geven geeft energie. Als geven energie kost, ben je aan het offeren. Offeren gaat ten koste van jezelf. Offeren is nooit de bedoeling. Het is altijd de bedoeling dat je relatie je per saldo energie geeft in plaats van kost! Geven geeft plezier. Ik ga voor het plezier binnen een relatie! ‘Geef’ jezelf en je partner dit plezier. Werk aan jezelf door weer in je kracht te gaan staan. Zodat ook jouw innerlijk vuur weer volledig tot leven komt.

Belconsult Topparagnosten

Klik op de blauwe telefoon, je wordt direct doorverbonden met een Topparagnost!