Hoe werkt het

Hoe werkt het bij Tooparangnosten.beHoe werkt het bij Topparagnosten België. Het is altijd fijn om te weten hoe je het snelst met een spiritueel consulent in contact kunt komen. Niets irritanter dan dat je vol zit met vragen en je moet zoeken hoe je dan kunt bellen, chatten of een E-consult kunt aanvragen.

Hoe kom je telefonisch in contact met top paragnosten en mediums België

Er zijn 2 manieren. Een hele snelle manier, maar tevens een hele dure. Of een manier die je één minuut kost, maar wel heel veel geld scheelt. De snelle manier is je telefoon pakken en het nummer 0909 – 37077 intoetsen. Het menu volgen en consulent spreken. Maar dit kost je 1,50 per minuut en het gesprek mag maar maximaal 10 minuten duren. En de provider kan kosten in rekening brengen voor dit gesprek, omdat je met een 0907 nummer belt.

Wil je een gesprek dat niet na 10 minuten wordt afgebroken en geen dief van je eigen portemonnee zijn. Kies dan voor de manier die stukken goedkoper is. En de goedkoopste is die je maar kunt vinden, als het om bellen van een spirituele hulpverlener gaat. Deze manier gaat via aanschaf van credits vooraf een belconsult. En kan al vanaf € 0,90cpm en jij bepaalt hoeveel minuten je een consult wilt laten duren.

Credits aanschaffen

De goedkoopste manier van bellen met Topparagnosten Belgie is door het kopen van Bancontact/Mister Cash credits.

  1. Registreer je, want credits kun je alleen in je eigen privé account aanschaffen. Wel zo veilig!
  2. Registreren doe je bovenaan de pagina bij Klant account Topparagnosten België
  3. Nu heb je een account en in dit account kies je een van de creditpakketen uit
  4. Reken dit pakket af
  5. Klaar om een belconsult te starten
  6. Toets op je telefoon het nummer +3243203096 in
  7. Laat je leiden door het menu op je telefoon
Wat zijn de voordelen van bellen met credits

Je bent stukken goedkoper uit. En je kunt zelf bepalen wat je voor een spiritueel consult wilt uitgeven. Ook hoeveel minuten je het gesprek wilt laten duren. Hoe het werkt, weet je nu. Je bepaalt zelf waar jij voor kiest.

Chatten met Topparagnosten Belgie

Je kunt ook chatten, als je dat fijner vindt dan bellen. Klik hier om naar de chatconsulenten te gaan. Je ziet op de homepagina onder de belconsulenten, ook de chatconsulenten staan. Door op een van de boxen te klikken, kom je ook bij Paragnostenchat.be uit. Daar kun je een spirituele chat starten.  Schaf wel op Paragnostenchat de credits aan voor de chat. Tijdens het chatten kun je een foto uploaden. Laat deze foto niet te groot zijn, als bestand. Dat kost onnodig veel tijd tijden de chat.

E-consult

Je vragen stellen aan een topparagnost of topmedium via email. Ook dat kan. Klik hier om naar de pagina E-consult te gaan. Waar je uitgelegd vindt hoe een emailconsult in zijn werk gaat.

De credits aangeschaft op Topparagnosten.be zijn alleen te gebruiken voor bellen en E-consult.

Nu weet je hoe het werkt bij Topparagnosten België en kun je een fijn spiritueel consult starten voor de goedkoopste prijs.